Select Page

Vi vill göra dig stark och smärtfri

Kajsa Bäckström har arbetat som naprapat sedan 2015 och med EMS sedan 2017. 2018 utbildades hon till Master Trainer på EMS Trainer Institute i Ungern och är därmed den enda i Sverige som får certifiera EMS-instruktörer. Hon är också den främsta  experten inom EMS i Sverige i dag.  Johanna Lindgren är undersköterska och började arbeta med EMS 2019. Hon är certifierad av Kajsa och tillsammans driver de EMS Sverige och hon äger EMS-gymmet i Solna tillsammans med Kajsa. Kajsa äger även EMS-gymmet och naprapatkliniken på Östermalm. Deras gemensamma drivkraft ligger i att få människor att må bättre och bli smärtfria. De har båda upplevt hur stor skillnad EMS gjort för deras hälsa och arbetar nu aktivt för att få fler att upptäcka denna fantastiska träningsform. EMS Sverige Solna ligger på Dalvägen 28 i Arenastaden och EMS Sverige Östermalm ligger på Banérgatan 54 i Stockholm.

15 + 14 =

F A Q

Hur går det till när man vill börja träna hos EMS Sverige?

Vi erbjuder två introduktionspass till reducerat pris. Passen bokar du online, klicka på knappen “Boka här” ovan. I samband med din första träning fyller du i en hälsodeklaration på plats. Under första introduktionspasset ger din EMS-instruktör dig en muntlig genomgång samt ställer in alla värden av elstimuleringen så att träningen skräddarsys efter dina behov. Träningskläder och handduk ingår alltid.

Hur går det första introduktionspasset till?

Du får ett eget omklädningsbås där du byter om till underställ som du får på plats. Över detta får du på dig en EMS-dräkt och kopplas upp mot en maskin. Vi går igenom allt ifrån andningsteknik till hur du ska spänna dina muskler i impulserna. Impulserna gör nämligen att du kan spänna dina muskler upp till 18 gånger mer än under ett vanligt träningspass. Vi tränar i 15 minuter. All träning individanpassas oavsett nivå och trappas upp i den takt som passar dig för bästa upplevelse av träningen.

Hur går det andra introduktionspasset till? 

Andra introduktionspasset kan bokas tidigast fem dagar efter det första. Vi kör då ett fullängdspass på 20 minuter. Vill du fortsätta hos oss efter det ska det  alltid gå minst två dagar mellan varje pass och du får träna max tre gånger per vecka.