Select Page

Hur hanterar EMS Sverige Covid -19? 

EMS Sverige följer noga myndigheternas restriktioner och rekommendationer. Vi går strikt efter pandemilagen. Antalet tränande kunder är som max två personer åt gången och endast den som bokat tid får vara i lokalen. All utrustning och redskap rengörs och desinficeras mellan varje pass. Dräkterna desinficeras med en särskilt anpassad desinfektionsspray efter varje användning och tvättas i maskin regelbundet. Personalen har ökade rutiner vad det kommer till städning av lokalen samt är noga med god handhygien. För oss är det viktigt att alla ska kunna komma till oss oavsett ålder eller om man ingår i riskgrupp. Många av våra kunder har sedan pandemins start valt att fortsätta förnya sin träning hos oss just eftersom det känns tryggt och avslappnat att träna hos oss. Våra kunder och vi i personalen får inte anlända till studion med symptom.

Här följer några kundomdömen gällande träning hos oss: 

Ann – Alltid lika toppen att träna för den fantastiska Kajsa. Känns väldigt säkert så här i coronatider.
Petra – Härlig träning i rena lokaler med tydligt avstånd. Känner mig både säker och utmanad i träningen.
Anne – Kajsa är toppen, och du känner dig så väl omhändertagen, och så här i coronatider känns det väldigt säkert då de tar det på största allvar med rengöring etc.
Elin – Väldigt bra träning, det känns tydligt i bortglömda muskler o jag känner mig redan bättre i min onda axel. Mycket trevlig o lyhörd personal. Lokalerna är rena o fräscha. De tar Corona på stort allvar o spritar o tvättar utrustningen mellan passen. Eftersom det bara var jag o tränaren i lokalen kändes det också bra. Smart träning i coronatider helt enkelt.
Brian – Perfekt träningsmetod under Corona – Covid-19 virus tider.